Je hebt het misschien al bij jezelf of in je omgeving gemerkt, tegenwoordig heeft iedereen wel een tekorten aan vitaminen en mineralen. Hoe gezond je ook probeert te eten en leven, toch worden sommige stoffen niet of minder goed opgenomen door ons lichaam. Vaak wordt dit opgemerkt omdat je je dan onverklaarbaar moe voelt. Op bepaalde momenten in je leven – bijvoorbeeld wanneer je ziek, verzwakt of zwanger bent – is het dan ook een goed idee om voedingssupplementen bij te nemen. Deze supplementen vervangen geen evenwichtige maaltijden en een gezond leven, maar vullen deze juist aan zodat jij weer in topvorm bent.

Voedingssupplementen ter ondersteuning

Voedingssupplementen kunnen ook gebruikt worden om bepaalde kwaaltjes en ongemakken tegen te gaan. Denk hierbij maar aan stress, het gevoel dat je te weinig energie hebt of je merkt dat je je niet voldoende kan concentreren. In dat geval zijn de sprays van Vivacite jouw redders in nood. Voor elk ongemak heeft Vivacite de oplossing voor jou. De sprays zijn handig in gebruik en er bestaan talloze varianten van. Er bestaan zelfs sprays voor dieren! Heb je dus een agressieve hond of een gestresseerde kat, dan kunnen de sprays van Vivacite ook voor hen soelaas bieden.

Voordelen van foliumzuur

Foliumzuur kan je terugvinden in bepaalde voedingsmiddelen, zoals groene (blad)groenten, peulvruchten en bepaalde zomervruchten, zoals aardbei en meloen. Wanneer je echter nood hebt aan extra foliumzuur, kan je Folavitgebruiken. Foliumzuur is een vitamine die ervoor zorgt dat je bloed minder snel zal klonteren. Het supplement helpt ook om bloedarmoede te bestrijden en het is een essentiƫle vitamine als je zwanger bent. Zeker wanneer je een kleintje verwacht, is het belangrijk om foliumzuur bij te nemen. Ook wanneer je zwanger probeert te worden, start je het best al met het nemen van Folavit.

Voordelen van foliumzuur tijdens de zwangerschap

Omdat foliumzuur ervoor zorgt dat het risico op aangeboren afwijkingen bij een baby sterk daalt, is het heel belangrijk dat je het al inneemt nog voor je zwanger bent. Foliumzuur voorkomt afwijkingen in het zenuwstelsel van je kindje en een open rug, of ook spina bifida genoemd. Zeker wanneer je een verhoogd risico op afwijkingen loopt omdat er bijvoorbeeld in je familie mensen met een afwijking in het centrale zenuwstelsel zijn, is het cruciaal om foliumzuur te gebruiken wanneer je in verwachting bent. Bovendien heeft foliumzuur nog een extra nuttig aspect als je zwanger bent. Veel zwangere vrouwen hebben namelijk bloedarmoede omdat die kleine uk die in hun buik groeit met heel veel goede stoffen aan de haal gaat. Foliumzuur kan voorkomen dat je bloedarmoede zal krijgen.

Gemakkelijk in huis gehaald

Of het nu gaat om voedingssupplementen of andere vormen van medicatie zonder voorschrift, je kan ze allemaal gemakkelijk online bestellen. Dit bespaart je een bezoekje aan de apotheker. Je bestelling wordt enkele dagen later bij je thuis geleverd.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.