Het is je vast niet ontgaan dat ook in Wassenaar steeds meer jongeren last krijgen van een burn-out. Duinrell, de strandtenten en alle andere recreatieplekken moeten regelmatig de deuren sluiten door de strenge maatregelen als gevolg van de pandemie. Daarnaast is ook de avondklok tot halverwege maart verlengd. Hierdoor kunnen jongeren na het studeren of werken niet meer ontspannen in hun vrije tijd.  Bij velen is daarentegen de werk en studiedruk alleen maar toegenomen. Al het werk moet namelijk vanuit huis. Herken jij jezelf in één van de symptomen hieronder? Zoek dan een goede coach Wassenaar die jou door deze moeilijke periode heen kan helpen.

 

Spanningsklachten

Een veelvoorkomende klacht bij mensen met een burn-out is dat zij zich continu gespannen voelen. Zelfs op momenten dat dit helemaal niet nodig is. In dat geval vindt je lichaam het moeilijk om bepaalde werkdruk los te laten. Echter wordt dit een probleem wanneer het ervoor zorgt dat je niet meer van de mooie dingen in het leven kunt genieten.

 

Futloosheid

Naast spanningsklachten komt het ook vaak voor dat je heel de dag door erg moe bent. Je hebt het gevoel dat je geen energie meer hebt om te werken, studeren of om andere (belangrijke) dingen te ondernemen. Sterker nog, het liefst kom je je bed niet meer uit s ’ochtends.

 

Emotioneel instabiel 

Voel jij je geregeld verdrietig, boos, geïrriteerd of bijvoorbeeld ongeduldig? Wanneer je te vaak één van die emoties vertoont, weet je dat er meer aan de hand is. Het is dan goed mogelijk dat je emotioneel instabiel bent.

 

In Wassenaar krijgen steeds meer jongeren een burn-out. Veel voorkomende symptomen zijn spanningsklachten, futloosheid en emotionele instabiliteit. Wanneer je last hebt van één of meerdere klachten is het raadzaam om te onderzoeken of een burn out behandeling wat voor jou is.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.