Je kan nooit genoeg speelgoed hebben. Althans, volgens je kinderen dan. Naar jouw mening hebben ze meer dan genoeg. Bijna dagelijks stap je in een verdwaald LEGO blokje of struikel je over een brandweerauto. Hartstikke leuk dat speelgoed, maar niet altijd even praktisch. In de blog van vandaag vertellen we je meer over het leukste kinderspeelgoed van dit jaar.

De klassiekers

Instituut Ipsos heeft onderzoek gedaan naar het populairste speelgoed van de afgelopen 60 jaar. Grote kans dat jij met veel van het speelgoed dat in de top 10 staat zelf ooit gespeeld hebt. Zo staan LEGO, Barbie, Monopoly, Playmobil en BabyBorn bovenaan het lijstje. Ook vandaag de dag is dit speelgoed nog ontzettend populair. Het is dan ook een goed idee om dit speelgoed te bewaren. Naar verwachting blijft het namelijk ook de komende jaren nog erg geliefd.

Online kinderspeelgoed

Het aanbod aan speelgoed is de afgelopen jaren ontzettend gestegen. Mede dankzij de komst van het internet, wat het makkelijk maakt om speelgoed van over heel de wereld aan te schaffen. Dit komt vooral goed van pas wanneer je druk bent met je pasgeboren baby, en eigenlijk geen tijd hebt om de deur uit te gaan om nieuw speelgoed of babykleding te kopen. Met een paar klikken heb je online de allerleukste kleding en speelgoed gekocht. Dankzij de reviews lees je meteen hoe andere moeders het speelgoed beoordelen en of zij dit jou aanraden. Ook kun je zoeken op ‘best beoordeelt’ en ‘best verkocht’ speelgoed, waardoor je in één klap kunt zien welk speelgoed op dit moment populair is.

Baby speelgoed

Wat is leuk speelgoed voor een baby? Dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie en verschilt per kind. De één speelt de hele dag met een rammelaar en de ander is gefascineerd door baby boekjes. Via babyspeelgoed vind je een uitgebreid aanbod aan speelgoed voor baby’s en kleine kinderen. Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed of bijvoorbeeld een cadeautje voor de pasgeboren baby van je vriendin, er zal altijd iets leuks tussen zitten.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.