De koude, grijze en regenachtige dagen hebben we voorlopig achter ons gelaten. De zon laat zich weer steeds vaker zien, wat menig Nederlander vrolijk stemt. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends. Na de voorbije jaren van pandemie, zijn we toe aan vrolijkheid en vreugde. Dit zie je ook terug in de huidige mode en beauty trends; hoe kleurrijker, hoe beter. In de blog van vandaag vertellen we je meer over de nieuwste nagellak trends van 2022. Ben jij benieuwd welke kleuren en designs we aankomend jaar veel terug gaan zien? Lees dan snel verder.

Kleur

We hebben het net al even kort benoemd: 2022 is het jaar van kleur. Niet alleen in de mode industrie zien we veel felle kleuren en printjes, ook op onze nagels wordt het aankomend jaar een kleurrijk feestje. Onder andere groen, lila en barbie roze zijn populaire tinten. Stem je nagels af op je kledingkeuze, of maak er een nog kleurrijker geheel van door juist te kiezen voor verschillende felle tinten.

Gekke printjes in felle kleuren

Naast felle kleuren zijn ook gekke printjes een grote trend in 2022. Hoe gekker, hoe beter. Heb je geen inspiratie? Vraag dan om advies bij je nagelstyliste. Ook kun je Pinterest raadplegen. Maak een moodboard van de prints en designs die jij tof vindt en laat deze zien aan je nagelstyliste. Zij kan hier vervolgens een origineel ontwerp van maken. Maak je look helemaal af door ook de vorm van je nagels aan te passen aan het design. Zo zijn puntige nagels momenteel erg populair.

Ga zelf aan de slag

In een wereld waarin alles alleen maar duurder wordt, is het wel eens fijn als je op bepaalde kosten kan besparen. Een uitje naar je favoriete nagelstyliste is eens in de zoveel tijd echt een must, maar merk je wel direct in je portemonnee. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om zelf thuis aan de slag te gaan, waardoor je de kosten laag kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan een gellak lamp, waarmee je die schitterende gellak nagels zelf thuis na kunt maken. Oefening baart kunst; je zult merken dat je er steeds beter in wordt.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.