Heb je persoonlijke alarmen gezien die om de pols worden gedragen of wellicht als hanger om de nek? Ontworpen voor comfort, eenvoud en discretie, dragen de meeste gebruikers hun hanger de hele tijd, dag en nacht.

Kies een persoonlijk alarmsysteem dat waterdicht is voor gebruik in bad of onder de douche. Veel persoonlijke alarmen werken binnen een bepaald bereik vanaf een basiseenheid met 24-uurs bewaking, 365 dagen per jaar. De alarmgebruiker drukt op een grote knop als hij/zij niet thuis is of zich niet lekker voelt.

Zeven dagen per week Monitoring.

Zorgteams werken 24 uur per dag, elke dag van de week, 365 dagen per jaar om ervoor te zorgen dat alarmgebruikers kunnen vertrouwen op ondersteuning. Door op de alarmknop van thuiszorg – of de basisunit – te drukken, wordt het zorgteam gewaarschuwd. Een verzorger zal de luidspreker van het basisstation gebruiken om de alarmgebruiker te vragen wat er is gebeurd. De luidspreker op de basiseenheid van het alarmsysteem is luid!

Er worden direct passende maatregelen genomen

Meestal belt het zorgteam ofwel de contactpersonen van de alarmgebruikers of de hulpdiensten ofwel direct. Elke alarmgebruiker heeft een lijst met familieleden, vrienden, buren of contactpersonen van teamleden van de lokale gemeenschap.

Wanneer de alarmgebruiker meer dringende aandacht nodig heeft, zal het alarmresponsteam een ​​ambulance bellen – onmiddellijk voor noodhulp als er geen reactie van de alarmgebruiker is. Door de medische geschiedenis van de alarmgebruiker op een systeem te houden, kan het alarmresponsteam paramedici-informatie doorgeven.

Persoonlijk alarm

In het verleden waren persoonlijke alarmen omvangrijk en zwaar. Moderne alarmen moeten ongeveer hetzelfde wegen als een wijzerplaat. De populaire wekkers kunnen op meerdere manieren met trots worden gedragen, als armband, ketting of broche.

Alarmgebruikers weten dat waterdichte hangers voor bad of douche essentieel zijn. Bad- en doucheruimtes kunnen erg glad zijn. Natte vloeren zijn een veelvoorkomende oorzaak van vallen en ongevallen.

Back-upbatterijen leveren essentiële stroom tijdens onverwachte stroomonderbrekingen. Veel persoonlijke alarmen hebben een oplaadduur van 40 uur en hebben een bereik tot 100 meter buiten en door het hele huis.

Het installeren van het alarm duurt slechts enkele minuten. Een persoonlijk alarm is voor gemoedsrust en kan zo’n verschil maken voor een persoonlijk gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Thuis comfortabel blijven is een prioriteit voor dragers van persoonlijke alarmen.

Hoe persoonlijke alarmen kunnen helpen

Veel 65-plussers vallen. De val zelf veroorzaakt misschien geen nadelige gevolgen, maar mensen die alleen wonen, kunnen uren of dagen zonder hulp zitten. Het ervaren van kwetsbaarheid en angst kan leiden tot angst en de gevolgen van trauma.

Hoewel persoonlijke alarmen speciaal zijn gemaakt voor alleenwonende oudere mensen, kan iedereen profiteren van de veiligheid en gemoedsrust. Persoonlijke alarmen zijn handig voor mensen die alleen wonen en voor iedereen met een handicap.

Het is belangrijk om te weten of je je ertoe verbindt de service voor een bepaalde periode te gebruiken. Vraag dit dus na.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.