Hoewel de mode-industrie een kalm jaar heeft gehad, heeft dit seizoen de release van een aantal zeer opvallende en trendy stukken gezien. De afgelopen weken domineerden grote en bevelhebbende jacks, levendige blauwe beurzen en elegante gezichtsmaskers de modeweken. Enkele van de belangrijkste decennia hebben dit jaar een aanzienlijke impact gehad op de looks van dit seizoen. We houden ieder van hen aan, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Van Parijs tot Milaan zullen de beste modetrends van 2021 aanzienlijke stijlinspiratie opleveren.

De geisha jurk

De geisha jurk stelt een beetje meer van je nek bloot. Aan de voorkant is de rechterkant van de onderkimono kraag beter zichtbaar. Volgens Liza Dalby vereist het lopen in een geisha kimono een duidelijke gang. Dalby is een van de zeldzame westerlingen die een geisha is geworden. Ze beweert dat geisha-lichamen in de loop der tijd gewend worden aan de kimono.

Veel mensen deelden haar mee dat de westerse rokken en riemen te strak waren. De geisha kimono is gevoelig voor slijtage. Het kneden slijt de voorzijde van de rokken, de make-up bevlekt de kraag, en de zoom is geneigd om vuil en rafelen op te vangen. Om niet toe te voegen dat de mouwen (vooral de leerling kimono) in de maaltijden terecht kunnen komen. Dit draagt bij aan de kosten van het bezit van een kimono.

Oversized schouderpad boyfriend jasjes

Gebruik een op de jaren 80 geïnspireerde oversized boyfriend blazer om een silhouet met lange lijnen te creëren en met vormen te experimenteren. Deze bovenkleding kan in je taille worden gekanst en verlengt je benen dankzij de schoudervullingen. Voor een ultramoderne uitstraling past je deze look bij een broek met rechte poten of leren shorts. Deze kleuren vullen deze trend aan, zoals poederblauw, houtskool en neutrale tinten. Je kunt hem omhoog of omlaag kleden voor een moeiteloos stijlvolle look.

 

Bron: https://www.zwijnenburgmode.nl/

Sorbet pasteltinten

De pasteltinten van sorbet zijn een andere stijl die dit jaar is blijven overheersen. Deze op sorbet geïnspireerde tinten zijn ideaal voor de zomer en vullen een breed scala aan huidtinten aan. Kies tussen een ketelpak in koel muntgroen en een enorme geul vacht in zacht lavendel – of probeer ze allebei tegelijkertijd. Kostuums en stukken in zachte en boterige kleuren verbeteren je hele uiterlijk en blijven een van de meest modieuze looks voor de komende seizoenen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.